Хартиени шпули, ъгли и бобини от Темпо ЕЛ

Фирма „Темпо Ел“ ЕООД е с 20 годишен опит в производството на хартиени шпули, бобини

ТЕМПО-ЕЛ ЕООД е специализирана в производството на цилиндрични хартиени шпули (тръби) и хартиени ъгли използващи се за укрепване на палетизирани продукти. Фирмата предлага широка гама от видове на шпули и ъгли. А също така предлагаме разролване на хартия и картон (флутинг) с различен грамаж, ширина и диаметър на бобините. Предлага хартиени шпули и опаковки с размери по Ваш избор.

20 години опит
в производството на хартиени шпули и бобини
Най-нови
високотехнологични производствени мощности

Кратки срокове
при изработката на всяка поръчка
Конкурентни цени
високо качество

От своето създаване през 1994г. фирма ТЕМПО – ЕЛ / TEMPO – EL развива производството си, поради желанието да отговори на растящите изисквания на клиентите и по-пълно да удовлетвори техните нужди. През годините сме се постарали да утвърдим своето име на пазара като залагаме на доброто качество на нашите продукти, използвайки висококачествени материали (суровини) от европейски производители.

Хартиени шпули, ъгли и бобини от Темпо ЕЛ

Клиентите за нас:

С фирма Темпо-Ел имаме перфектна координация и комуникация. Доверявам се на дългогодишния им опит в тази пазарна ниша. Работният процес е оптимизиран до последния детайл, а перфектното планиране им осигурява  максимум производителност дори при много натоварен график.

Е. Стоименова - Клиент

Сътруднича си с Темпо-Ел повече от 5 години. Винаги спазват сроковете. Всички поръчки се изпълняват спрямо предварително зададените параметри. Отличават се с компетентен персонал и за мен те са надежден и отговорен партньор, който не бих заменил.

г-н Костов - Клиент

КРЕАТИВНИ ИДЕИ


КРЕАТИВНИ ИДЕИ Предмети, изработени от хартиени шпули, които имат нестандартно приложение. АРТ ПРИЛОЖЕНИЯ Шпули, които бяха използвани като инфопункт за "Нощта на музеите и галериите" - Пловдив.